Over Tribes

Tribes is een innovatieve en inspirerende aanbieder van flexibele kantoorruimtes en co-working-ruimtes in Nederland en daarbuiten. Met verschillende locaties in steden over de hele wereld, biedt Tribes een unieke werkomgeving die is geïnspireerd op verschillende stammen en culturen van over de hele wereld.

Wat Tribes onderscheidt, is hun focus op het creëren van een stijlvolle en inspirerende werkplek. Elke Tribes-locatie is ontworpen met oog voor detail en biedt een unieke sfeer die is geïnspireerd op een specifieke stam of cultuur. Van de kleuren en materialen tot de inrichting en de kunstwerken aan de muren, alles is zorgvuldig samengesteld om een stimulerende omgeving te creëren die creativiteit en productiviteit bevordert.

Bovendien streeft Tribes ernaar om een gevoel van gemeenschap en verbondenheid te creëren. Ze geloven in de kracht van netwerken en samenwerken, en organiseren regelmatig evenementen en activiteiten om huurders de kans te geven elkaar te ontmoeten, kennis te delen en zaken te doen. Dit stimuleert synergie en zakelijke kansen binnen de Tribes-gemeenschap.

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

*

  • Communicatie:
  • Snelheid:
  • Kwaliteit:
  • Prijs:

Diensten kantoorruimte Coworking space Vergaderruimte verhuur Virtueel kantoor Gemeubileerd Restaurant Lunch
Aantal werknemers 50+