Over Regus

Regus is een wereldwijd bekende naam op het gebied van flexibele werkplekoplossingen en kantoorruimtes. Het bedrijf heeft een uitgebreid netwerk van locaties over de hele wereld en biedt een breed scala aan diensten aan individuele professionals, start-ups en grote bedrijven.

Wat Regus onderscheidt, is de flexibiliteit die ze bieden aan hun klanten. Of je nu een priv├ękantoor, een co-workingruimte of een vergaderruimte nodig hebt, Regus heeft opties voor elke behoefte. Ze begrijpen dat bedrijven en professionals verschillende eisen hebben en ze streven ernaar om aan die behoeften te voldoen met hun diverse portefeuille van ruimtes.

Een van de grote voordelen van Regus is de mogelijkheid om op verschillende locaties te werken zonder langlopende huurcontracten. Dit is vooral handig voor mensen die regelmatig reizen of voor bedrijven die flexibiliteit nodig hebben bij het opzetten van nieuwe vestigingen. Met Regus kunnen klanten een ruimte huren voor een uur, een dag, een maand of zelfs voor langere periodes, afhankelijk van hun specifieke behoeften.

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

*

  • Communicatie:
  • Snelheid:
  • Kwaliteit:
  • Prijs:

Diensten kantoorruimte Coworking space Virtueel kantoor Vergaderruimte verhuur Vaste werkplek Receptie Gemeubileerd Lunch
Aantal werknemers 50+