Over Igluu

Igluu is een toonaangevende aanbieder van flexibele werkruimtes en coworking-oplossingen in Nederland. Met verschillende vestigingen verspreid over het land biedt Igluu een inspirerende omgeving waar professionals kunnen werken, vergaderen en netwerken.

Wat Igluu onderscheidt, is de focus op het creëren van een productieve en stimulerende werkomgeving. De ruimtes van Igluu zijn zorgvuldig ontworpen om een perfecte balans te bieden tussen comfort, functionaliteit en esthetiek. Of het nu gaat om individuele werkplekken, vergaderruimtes of evenementenruimtes, elke ruimte is uitgerust met hoogwaardige voorzieningen en een professionele sfeer.

Bij Igluu draait het niet alleen om het huren van een werkplek, maar ook om het creëren van een gemeenschap van professionals. Ze stimuleren interactie en samenwerking door het organiseren van netwerkevenementen, workshops en lezingen. Dit biedt huurders de mogelijkheid om contacten te leggen, kennis uit te wisselen en waardevolle relaties op te bouwen binnen de Igluu-community.

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

*

  • Communicatie:
  • Snelheid:
  • Kwaliteit:
  • Prijs:

Diensten kantoorruimte Coworking space Vaste werkplek Vergaderruimte verhuur Bedrijfsevenement locaties Virtueel kantoor Gemeubileerd Lunch
Aantal werknemers 1 - 10