Over HNK

HNK, wat staat voor Het Nieuwe Kantoor, is een toonaangevende aanbieder van flexibele kantoorruimtes en werkoplossingen in Nederland. Met meerdere locaties verspreid over het land, biedt HNK een innovatieve en inspirerende werkomgeving voor individuele professionals, kleine bedrijven en grote organisaties.

Wat HNK onderscheidt, is hun focus op het creëren van een complete werkomgeving. Naast flexibele kantoorruimtes biedt HNK een breed scala aan diensten en faciliteiten die het werkleven gemakkelijker maken. Dit omvat vergaderruimtes, co-working-ruimtes, een restaurant, een café, lounges, fitnessfaciliteiten en zelfs kinderopvang op sommige locaties. HNK streeft ernaar om een plek te creëren waar huurders niet alleen kunnen werken, maar ook kunnen ontspannen, netwerken en hun dagelijkse behoeften kunnen vervullen.

Flexibiliteit is een essentieel aspect van de dienstverlening van HNK. Ze begrijpen dat de behoeften van bedrijven en professionals voortdurend veranderen, en daarom bieden ze flexibele contracten en op maat gemaakte oplossingen. Of het nu gaat om een kortetermijnproject, een tijdelijke ruimte of een langetermijnverbintenis, HNK kan voldoen aan de specifieke eisen van hun klanten.

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

*

  • Communicatie:
  • Snelheid:
  • Kwaliteit:
  • Prijs:

Diensten kantoorruimte Vaste werkplek Gemeubileerd Receptie Toegangscontrole systeem Restaurant
Aantal werknemers 10 - 25