Over B.Amsterdam

B.Amsterdam is een bruisende plek in de stad Amsterdam die een unieke omgeving biedt voor ondernemers, start-ups en creatieve professionals. Het is een indrukwekkend complex dat bekend staat om zijn innovatieve en inspirerende sfeer.

Gelegen aan de Johan Huizingalaan, in het westelijke deel van Amsterdam, is B.Amsterdam een voormalig IBM-kantoorpand dat is omgebouwd tot een levendig bedrijvencentrum. Met zijn imposante architectuur en moderne uitstraling is het een herkenbaar gebouw in de omgeving.

Wat B.Amsterdam zo uniek maakt, is de diversiteit aan bedrijven en professionals die er gevestigd zijn. Het is een plek waar start-ups, gevestigde bedrijven en freelancers samenkomen om te werken, te netwerken en samen te groeien. Het biedt flexibele kantoorruimtes, co-working spaces en vergaderfaciliteiten, allemaal ontworpen om een stimulerende en inspirerende omgeving te creƫren.

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

*

  • Communicatie:
  • Snelheid:
  • Kwaliteit:
  • Prijs:

Diensten Coworking space kantoorruimte Vaste werkplek Bedrijfsevenement locaties Vergaderruimte verhuur Dakterras Parkeerplekken Receptie Restaurant
Aantal werknemers 10 - 25